De beste gids voor collega's op kantoor?

Gepubliceerd op 5 april 2017 om 19:20

Omgaan met remsporen en andere kantoorergenissen is om te lachen en leerzaam en geeft wat dingen ter overweging. En is het echt De beste gids voor collega's op kantoor?

Wie bepaalt wat de beste gids voor collega's op kantoor is? In het geval van Omgaan met remsporen en andere kantoorergernissen is het de uitgever, die tevens de auteur is, dus er is geen gebrek aan partijdigheid.

Er staan heel wat actuele overwegingen en beschouwingen in dit boek waarover mensen uit de rechtse hoek of traditioneel denkenden een andere mening zullen hebben.

Ik ben er sterk van overtuigd dat de hele maatschappij op de schop moet vanwege verregaande automatisering die roet in het eten gooit van mensen die hun leven bij dezelfde werkgever zouden willen blijven. Die ingaat tegen de mening van mensen die vinden dat iedereen moet 'werken met z'n donder' om de kost te verdienen. Zo niet dan is dat immers een klaploper, luilak, lapzwans of steuntrekker die linea recta het land uit moet worden gestuurd!

Als je mijn logica volgt, snap je wel waarom het anders moet. Dat werken en vrijetijdsbesteding dichter bij elkaar moet komen, zodat je werken niet als werken beschouwt en vrijetijdsbesteding een leerproces, of ontwikkelingsproces wordt waarmee je de kans om een baan te krijgen vergroot of een zinvolle bijdrage aan de maatschappij kan leveren.

Voor mensen die problemen op het werk hebben, kan dit boek het een eye-opener zijn. En voor mensen met collega's waar ze niets van begrijpen, een handige hulp.

Koop het boek via www.robstolkconcepts.nl/webshop voor jezelf, of voor een vriend of familielid die het op kantoor niet zo naar zijn zin heeft. Je wordt er altijd wijzer van en als je om poepie, scheetje en scheve schaatsen moet lachen, dan vind je het nog leuk ook!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.