Omgaan met remsporen en andere kantoorergernissen

De beste gids voor collega's op kantoor

Dit boek gaat over res­pect en empathie. Vooral bedoeld om problemen op een luchtige bespreekbaar te maken, ergernissen op kantoor te voorkomen en op te lossen.

De ‘kriebeltjes’ zijn van de hand van de auteur.

De beste gids om het nieuwe jaar mee te beginnen.

Lees meer »


Les Hauts et les Bas d'un Artilleur

L’histoire de ma vie

Auteur: Albert Figg (12-6-1920 – 5-7-2017)

Omslag en opmaak: Rob Stolk

Het levensverhaal van oorlogsveteraan Albert Figg, dat bij Menin House Publishers in het Engels uitkwam in 2016 ISBN 978-19-083363-7-8.

Ik gaf de Franse versie uit in 4 juni 2017. Het resultaat van een schoolproject, waarbij Franse leeringen van een college in het gebied waar de invasie plaatsvond zijn ingezet om het vanuit Engels in Frans te vertalen. Een maand later stierf hij. Deze Franse versie is uitsluitend verkrijgbaar via Association Deep Respect in Frankrijk.

Lees meer »


 

Bloed van Orange

Zoektocht in de extreem nationalistische Provence van 2012 naar de moordenaar van de vrouw die alles wist over de onbekende daden van graven en prinsen van Orange in de Middeleeuwen. Een crimi die speelt in de actualiteit maar is gelardeerd met uitgebreide verhalen over Oranjevorsten die heersten onder de keizers van voor Karel de Grote tot en met Karel V.

Lees meer »


 

De Olifant + de dames Bloot

UITVERKOCHT

De geschiedenis over de opkomst en ondergang van de ijsselsteenindustrie.

Een herenboer kocht een steenplaats aan de Hollandsche IJssel. Over steenbaronnen, tolgaarders en kasteleins langs de ’s-Gravenweg. Met foto's en illustraties.

www.olifantendamesbloot.nl hoort bij het boek en geeft meer info.