Pitch op Provinciehuis om prijs met HIJM-project in de wacht te slepen

Gepubliceerd op 17 mei 2017 om 12:21

De Provincie Zuid-Holland stelt een prijs van 20 mille beschikbaar voor de herbestemming van een Rijksmonument. De projectgroep heeft het HIJM-project ingebracht in de hoop de prijs te winnen.

Om de jury te overtuigen moet Rob maandag 22 mei een pitch over het project geven van drie minuten. De jury zal direct hierna een oordeel vellen. De bijeenkomst vindt plaats op het Provinciehuis in Den Haag.

Het geld dat we hiermee kunnen verdienen, willen we ondermeer inzetten om straks van de definitieve schetsontwerpen een gelikte 3d planpresentatie te maken waarmee we nog meer sponsors, fondsen, bedrijven en instanties kunnen motiveren om ons met raad, daad, middelen en geld te steunen, zodat de stichtingskosten zo laag mogelijk worden en daarmee de kapitaalslasten. Dat is nodig voor een gezonde exploitatie. We willen namelijk graag financieel armslag houden voor experimenten en niet rendabele activiteiten die we er vanwege de formule wel bij willen houden en voor reserves voor het geval een programmaonderdeel minder mensen trekt dan voorzien.

Reactie plaatsen

Reacties

cecile vismans
7 jaar geleden

Omgaan met remsporen, zo is het gewoon. Helemaal uit het leven gegrepen