Je hebt vraag naar, of ideeën over, een nieuw product, een nieuwe activiteit, of behoefte aan uitbreiding van je activiteiten. Natuurlijk wil en kun zoiets zelf wel opstarten, maar je komt er niet aan toe door de dagelijkse beslommeringen en je realiseert je dat je een kans laat lopen als het niet snel wordt opgepakt.
Rob Stolk Concepts kan dan wat forceren, zodat de plannen wel van de grond komen. We kunnen interne blokkades weg nemen. Marktinformatie achterhalen om het produkt te toetsen en het concept beter op de wensen van de doelgroep af te stemmen. We kunnen tools ontwikkelen, handleidingen maken, verpakking vormgeven, reclameuitingen verzorgen, een goede naam verzinnen, pers voorlichten, etc.
Motiveren
Vaak moet er intern een presentatie komen om personeel te motiveren of om een investeerder, een participant of een bank over de streep te trekken voor de nodige financieringen... Verzin het maar... 
Gebruik Rob Stolk Concepts voor een creatieve maar realistische aanpak.
Een nieuw product

 

Heb je vraag naar, of ideeën over een nieuw product, een nieuwe activiteit, of behoefte aan uitbreiding van je activiteiten?

Natuurlijk wil en kun zoiets zelf wel maken en verkopen, maar... door de dagelijkse beslommeringen kom je er niet toe om het op te starten.

Je realiseert je dat de boot mist als je het niet bijtijds oppakt.


 

We kunnen

de noodzakelijke communicatietools ontwikkelen,

handleidingen maken,

verpakking vormgeven,

reclameuitingen verzorgen,

een goede naam verzinnen,

de pers informeren,

interesse- en belangengroeperingen voorlichten,

een nieuwsdienst opzetten, etc.