And the winner is...

Gepubliceerd op 8 november 2021 om 12:52

Hoe leuk is dat? Om omringd door vrienden, kennissen te worden gehuldigd als winnaar van de Cultuurprijs Zuidplas 2021? En hoe leuk is het om dan 850 euro te mogen toekennen aan een zinvol cultureel doel in de gemeente. En hoe leuk is het dan dat dit dan ingezet kan worden voor de steenovens Klein Hitland, die ook was genomineerd. En hoe leuk is het dat Piet Kouwenhoven, ex-jurylid zo’n mooi kunstwerk als trofee maakt dat thuis een plekje kan krijgen en hoe leuk dat Fiet debuteerde als cameravrouw in Normandië voor een clip.

Ik ben er heel trots op en blij mee. Ik dank alle mensen die me inspireerden en hielpen om alle uitdagingen aan te gaan. In het bijzonder mijn partner in crime Fiet. Speciaal wil ik noemen onze vrienden Kees en Ati Vader, Bart en Anna Belonje en Jos en Annet de Graaff, waar we altijd op kon bouwen als we iets op poten zetten. Ook kon het dankzij de gemeente die altijd meewerkte om het iedere keer mogelijk te maken en vergeet niet de media die alles onder aandacht brachten, want zonder kranten, radio en socials, was het allemaal niets geworden. Nogmaals feliciteer ik met hun nominatie de man met de mooiste stem van Zuidplas Peter Lems en volhardende stichting Steenovens Klein Hitland. Ook de complimenten voor de programmering van de avond en de prachtige introductiefilms die gemaakt werden door Jacolien Rog.

Reactie plaatsen

Reacties

Bert van Voorbergen
3 jaar geleden

Rob maar zeker ook Fiet van harte gefeliciteerd met deze prijs. Dik verdiend door jullie niet aflatende inzet voor cultureel Nieuwerkerk.